Хангжу Rebon шкафове Ко ООД

Хангжу Rebon шкафове Ко ООД е един от най-професионалните кухненски шкафове производители в Китай,

Начало > Новини > Съдържание
Защо шкафове от твърда дървесина са толкова скъпи?
- Nov 30, 2017 -

Днес, с постепенната зрялост на кабинета индустрията, хората все по-настояват за цялостния кабинет, който отразява качеството на живот. Настоящият пазар кабинет, много видове шкафове, марката е твърде много, за да се споменат, по-специално, най-високата стойност на масивни дървени шкафове , дървени шкафове, защо толкова скъпо?

Solid Wood Kitchen Cabinets

1, селекция от масивни дървени шкафове

Висококачествени масивни дървени шкафове при избора на много строги. Най-често се използва за масивна дървесина от дървен дъб, клен, орех и черешово дърво, повечето от битовите известни марки, внесени от чужбина от дървесината, или дори глобална колекция, за да се осигури адекватно снабдяване. Тези дървета трябва да бъдат изсушени на въздух в продължение на поне две години, така че всички видове клетки в дървото да могат да умрат напълно и водното съдържание на дървесината да се сведе до минимум. Това е особено важно за шкафовете, които са изцяло масивно дърво, поради тревожното напукване на шкафовете. Причината, поради която деформацията, до голяма степен поради времето за предварително сушене, е твърде къс дървен материал, съдържанието на влага не е строго контролирано, поради което само съдържанието на влага на суровините до минимум, за да се осигури реално висококачествени дървени шкафове. Избраното дърво е в пълно съответствие с европейските екологични изисквания, съдържанието на формалдехид е почти нулева.

2, технология за обработка на твърди дървени шкафове

Шкафове от масивна дървесина при внасянето на внесено оборудване. Първокласно оборудване и технологии за осигуряване на качеството на шкафовете от масивна дървесина, като част от технологията е да се използва ръчно рязане и ръчно издълбани и полирани. Има много модели и линии над шкафовете, които са ръчно издълбани от майстор ветеран, изпълнен с европейски средновековен аристократичен живот, уникален класически стил, а някои дори имат голяма независима тотемна скулптура извън шкафовете, тези ръчно изработени масивни дърворезби са също много масивни дървени шкафове Важна част е символ на властта.

3, дизайн на масивни дървени шкафове

Проектирайте добри шкафове от масивна дървесина , от отлични дизайнери на европейската култура на дизайна, задълбочено разбиране и това до голяма степен се отразява в детайлите на дизайна и детайлите на интеграцията с кабинета. Отличният кухненски дизайн може да покаже художествената и културната стойност, като същевременно заличи самоличността на собственика и социалната стойност, която не се достига от обикновените дизайнери на марката.

Височината, характеристиките на личността, предпочитанията на всеки член на семейството са различни. Изключителни дизайнери могат да проектират най-подходящия шкаф за вашия дом въз основа на характеристиките на членовете на вашето семейство. За да се постигне цялостна координация на кухнята всеки процес, и да се създаде добра семейна атмосфера, силна атмосфера на живот.

4, най-добрите хардуерни аксесоари в света

Хардуерът е много важна част от кабинета, не изглеждат малки, точно както човешките скелетни стави, които влияят върху полезния живот на шкафовете и гъвкавостта. Подобно на качеството на шарнира, но не може лесно да доведе до деформация на вратата, което води до нежелание на шкафовете; друг пример, кутия конектор, кутия конектор качество е добро или лошо, засягащи стабилността на използването на шкафове. Общи висок клас шкафове са внесени хардуерни аксесоари, цената е повече от 10 пъти вътрешния хардуер.

5, общата функция на върхови постижения

Шкафовете от масивна дървесина в цялостната функционална конфигурация също са превъзходни, олицетворяват хуманната концепция за дизайн навсякъде. Скритите оръжия от ориз и кутиите за боклук правят всичко за сглобяване на боклук и други приспособления за кабинета, модерният аспиратор, скрит в красивия античен аспиратор. В същото време модерната технология за осветление перфектно се интегрира в цялостния дизайн на шкафове от масивна дървесина , така че класическото очарование и съвременната светлина изкуство перфектна комбинация. Централният остров ще покаже на откритата кухня като цяло голямо очарование, но също така ще донесе лукса на шкафовете от масивна дървесина и атмосферата. Накратко, масивните дървени шкафове както като изискани произведения на изкуството, така и с внимателно оформление на вашите нужди от живот, и се стремят да използват ефективно кухненския бокс, да подобрят оперативния процес на рационалността, живота в кухнята, за да постигнат по-удобно , удобна и красива ситуация.

6, рискът от бизнеса

Шкафове от масивна дървесина подчертават цялостното единство на цялостните шкафове според изискванията на собствениците на жилища, търсене, персонализирано персонализиране, в случай на грешки, фирмите носят само собствените си загуби.

7, добро обслужване

Когато купуваме стоки, всички искаме висококачествено обслужване. Доволни сме от чувството за принадлежност и уважение. Разбира се, тези услуги също са ценни и не са толкова прости като няколкостотин долара. За търговските шкафове, които харесвате, в магазините на кабинетите се намират подробни и изчерпателни измервания преди продажбата, продажбата на инсталацията на място, редовните следпродажбени посещения и никога не непрестанните хуманитарни грижи, особено доброто следпродажбено обслужване може да повдигне притесненията на потребителя.

Хангжу Rebon Шкафове Ко ООД

ADD: No. 99 Цинлиу Южен път, Jingjiang, Xiaoshan, Хангжу, Zhejiang, Китай

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Електронна поща:   reboncabinets@chinarebon.com