Хангжу Rebon шкафове Ко ООД

Хангжу Rebon шкафове Ко ООД е един от най-професионалните кухненски шкафове производители в Китай,

Начало > Новини > Съдържание
Разликата между общата кухня и целия кабинет и контакт
- Nov 04, 2017 -

1, общата кухнята е кухнята като цяло да бъдат третирани. Според характеристиките на операция на кухнята, шкафове като превозвач, мебели, електроуреди, дим машини, готварски печки, парене уреди, водоеми и други разумни поставяне, както за готвене, пране, готвене, колекцията за съхранение и боклук и други функции на органично цяло. Органични енергия в кухнята, горна и Долна съоръжения с разумна комбинация от двете, готвене, безвредни за човешкото тяло, но също така могат да разкрасяване на околната среда с декоративни функции.

2, целия кабинет е отделена от къщата по отношение на съответствие на ергономията на готвене навици и процедури, поредица от функции заедно, така че измиване, рязане, изгаряне, функции за съхранение може да бъде поредица от целия кабинет система напълно основно достига нивото на научните и интегрирани. Кабинет система, включително шкафове,Стенни шкафове, плотове и мивки, аксесоари за хардуер, включително саксии, купички, лъжички, саксии и други кухненски прибори кухненски мебели.

3, от кабинета в кухнята, целия кабинет от концепцията за цялостната кухнята има определено разстояние, използваните кухненски продукти не са пълни, защото там е не силно стандартизиран, някои съоръжения не са съвместими. Цяла кухня представлява различна концепция на дизайна, качество на услугата и качеството на живот, като се вземат предвид стени, покриви, подове, прозорци и врати, осветление, но също така мебелите и електрическото оборудване, използвано в него, което е по-широка концепция.

4, препоръчва кухня декорация, първото теглене стандартен дизайн на крайната цел на строителството, координация на тялото, декорация, една стъпка на място. За избягване на пълен комплект от шкафове да купят дом, за да се избегнат повече и сложни тръбопровод, да не повали шина етаж, е рязане някои парче, докато доизграждането на декорация е била непълна.

5, ако общото производство на кабинета при използването на електрически уреди, околната среда и други фактори под внимание, с използване на гама аспиратори, микровълнови печки, фурни и др независимо от цвят, размер или стил са съчетани с кабинета, подкрепящи същото, след това на реални концепцията за цяла кухня е една стъпка по-близо.

6, Резюме: цялостната кухнята е по-широка концепция, интегриране на повече пространство, както и повече уреди, кухненски прибори, екологичните фактори под внимание.

Изработени шкафовешкафове, шкафове, високо гишета, три категории, неговите функции включват пране, готвене, готвене, съхранение и четири. Шкафове обикновено са benchtops, панели за врати, шкафове, кухненски уреди, мивки, хардуерни компоненти.

Хангжу Rebon шкафове Co., Ltd

Добави: № 99 Qingliu Южна Road, Jingjiang, Ксяошан, Хангжу, Жейянг, Китай

ТЕЛ: +86-571-82193086

МБ: +8613732255713

ФАКС: +86-571-82998655

Електронна поща:reboncabinets@chinarebon.com