Хангжу Rebon шкафове Ко ООД

Хангжу Rebon шкафове Ко ООД е един от най-професионалните кухненски шкафове производители в Китай,

Начало > Новини > Съдържание
Твърди дървени шкафове, как да го нулирате? Какви са предпазните мерки за шкафове от твърдо дърво?
- Jul 22, 2017 -

Шкафове от масивна дървесина , Как да го възстановите? Какви са предпазните мерки за шкафовете от твърдо дърво?

1, обърнете внимание на чистотата на поддръжката на повърхността на корпуса. Повърхността на шкафа от масивна дървесина, боядисана с боя, поддържането и поддръжката на филма е особено важно, след като фолиото е повредено, не само повлиява повърхностния външен вид, а освен това ще повлияе на вътрешната структура на продукта. Така че винаги трябва да държите кабинета чист, всеки ден с чиста мека кърпа внимателно да избършете повърхността на праха от време на време, изсушете суха влажност на влажните памучни копринени рога на роговете на праха навсякъде изтрийте чиста, почистване на сухо Мека памучна тъкан може да се избърсва суха, но също и в сухо след покритие с тънък слой от висококачествен светъл восък, като избърсване на същата кожа внимателно избършете блестящ, така че не само поддръжка на дървени шкафове , но също така се увеличава Той е ярка , Но изборът на лек восък трябва да бъде внимателен, не трябва да използва химическия състав на лошите химически продукти.

2, за да избегнете сериозни драскотини. Не позволявайте на инструмента за почистване докосване на шкафа, обикновено трябва да се обърне внимание, не позволявайте на твърди метални изделия или други оръжия се сблъскват мебели, защита на повърхността не изглежда изкривявания.

3, за да се избегне влажната среда. През лятото, като прилив на открито, е подходящо да се използва тънкият пластмасов шкаф със отделените части за контакт на земята, докато частите на стената на шкафа и стената поддържат разстояние от 0,5-1 cm.

4, за да избегнете пряка слънчева светлина. Ако се опитате да избегнете външното слънце на корпуса като цяло или част от продължителната експозиция, най-доброто място да поставите на слънце, за да избегнете излагане на мястото или с прозрачни завеси от тюл, отделени от пряката слънчева светлина. По този начин не оказва влияние върху осветлението на помещенията, но също така прави меко за стаята да добавите няколко топла и романтична атмосфера, като същевременно защитавате вътрешните шкафове .

5, за да избегнете алкохол, бензин или други химични разтворители в допълнение към петна. Повърхността на кабинета, като например петна, не е трудно да се избърше, можете леко да премахнете петна с топъл чай, докато водата след летливи части на оригинала покритие с малко восък, а след това внимателно избършете няколко пъти, за да се създаде защитен филм.


Хангжу Rebon Шкафове Ко ООД

ADD: No. 99 Цинлиу Южен път, Jingjiang, Xiaoshan, Хангжу, Zhejiang, Китай

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Електронна поща: reboncabinets@chinarebon.com