Хангжу Rebon шкафове Ко ООД

Хангжу Rebon шкафове Ко ООД е един от най-професионалните кухненски шкафове производители в Китай,

Начало > Новини > Съдържание
Каква е разликата между стандартен шкаф за боядисване и метална боя?
- Jun 29, 2017 -

Каква е разликата между традиционния шкаф за бои и металната боя?

Боядисване шкафове с ярки стилен външен вид, моментът ще бъде в състояние да привлече вниманието ни, но също така има богат конотация, понякога мек и деликатен, лъскав и влажен, както и елегантна, великолепна атмосфера, подчертават чар и спокойствие. И така, каква е разликата между конвенционален боксов шкаф и метална боя?

1. материали

Боята за печене също е вид боя, основана на ПТФЕ, със силна гъвкавост; И метална боя е прах с алуминий, меден прах и метален прах и други материали от конфигурацията на покритие. Така че материалът е и една от разликите между металната боя и боята за печене.

2. изпълнение

Самият материал за боядисване и самото, топлоустойчивост, изолационно съпротивление, триене, други покрития не са доминиращи, така че има силна гъвкавост и боя; Метална боя с флаш точки, така че да може да подчертае продуктовата текстура, анти ултравиолетовите лъчи, силната адхезия, здравия филм, устойчивостта на корозия и т.н. Познайте и познайте разликата между металната боя и боята за печене. Можете ли да изберете боя или метална боя ?.

3. предимство

Тъй като металната боя, изработена от флуороуреин и други пигменти и добавки, има много добра плътност, може да подобри самопочистването на слоя с четка и експлоатационния живот; Предимството на боята е, че не е лепкава и топлинна устойчивост, устойчивост на влажност и плъзгащо съпротивление, износоустойчивост, която може да се използва за боядисване в различни размери и форми на продуктите.

4. цена

Широко използвани в автомобилната метална боя четка, така че цената на металната боя може да бъде висока, както и технология шоу, също по-високо качество, високо гланц боя и богат; Въпреки че цената в сравнение с ниските, но неговата функция и приложение не се губи за метални бои. Следователно цената е една от разликите между металната боя и боята за печене

5. изпълнение

Матираната метална боя, много блестяща, но също така създадена разнообразие от цветове не е същата като визуалния смисъл, високосърдечен блясък без недостатък; Боядисване на боя, след като изпълнението е много разнообразно, но няма метална точка на запалване.

Хангжу Rebon Шкафове Ко ООД

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Електронна поща: reboncabinets@chinarebon.com

ADD: No. 99 Цинлиу Южен път, Jingjiang, Xiaoshan, Хангжу, Zhejiang, Китай