Хангжу Rebon шкафове Ко ООД

Хангжу Rebon шкафове Ко ООД е един от най-професионалните кухненски шкафове производители в Китай,

Начало > Новини > Съдържание
Поддръжка на кабинета
- Apr 24, 2017 -

1, препоръчваме да поставите тежки предмети в шкафа. Активните ламинати могат да се регулират нагоре и надолу, да се обръща внимание дали ламинатите се грижат за мястото. Окачените шкафове са подходящи за поставяне на светли предмети като шампоан, душ гел, сухи кърпи. Хартиени кърпи и други леки предмети.

2, стени монтирани шкафове за баня и окачен шкаф инсталирани стена изисквания дали носещите стени. При проектирането на измерване, ако се установи, че няма условия за инсталиране, клиентът в съответствие с изискванията на дизайнера, подходящо подсилване на стената.

3, шкаф за баня преди употреба, за да отнеме от 15 дни до 20 дни, за да отворите вратата свободна, подходяща вентилация, за да се елиминира остатъчната миризма.

4, на шкафа една пръчка и ексцентричен парче структура, не се променят и демонтаж.

5, не използвайте остри предмети за изстъргване, повърхност на шкафа за сблъсък;

6, не развалят повърхността на метални декоративни материали, не използвайте стоманени тел и други остри материали за почистване на повърхността на метални предмети; Не използвайте корозивна течна метална повърхност за почистване.

7, моля, не издърпайте ръба на шкафа против сблъсък, за да осигурите прах, анти-сблъсък, анти-хлебарка ефект, пее живот на банята.

8, трябва да избягвате дългосрочната директна слънчева светлина на шкафа за баня, за да избегнете местната разлика в цвета.

9, плавно поставяне на предмети, по-тежки предмети трябва да се поставят в дъното на шкафа на шкафа за баня; В окачването на шкафа не е лесно да се поставят тежки предмети, за да не се предизвикат горната и долната част на деформацията на напрежението, като същевременно се гарантира безопасността на процеса на вземане и задържане на предмети.