Хангжу Rebon шкафове Ко ООД

Хангжу Rebon шкафове Ко ООД е един от най-професионалните кухненски шкафове производители в Китай,

Начало > Новини > Съдържание
Общи типове шкафове
- Apr 13, 2017 -

Целият шкаф, известен също като "цялата кухня", се отнася за шкафовете, електрическите уреди, газовите уреди и кухненските прибори, съставени от комбинация от четири в една кутия. Тя се характеризира с кабинет и конзола и кухненски уреди и различни функционални компоненти на органичната комбинация и в съответствие с потребителската домашна кухня структура, площ и членовете на семейството на индивидуалните нужди, чрез цялостната конфигурация, цялостния дизайн, Цялостно изграждане и накрая формиране на комплекти продукти; Да се постигне кухненската работа на цялостната координация на всеки процес и да се създаде добра семейна атмосфера, силна атмосфера на живот.

Кабинет: Според пространствената структура, включително окачен шкаф, подови шкафове, декоративни шкафове, шкафове и т.н.

Вратата на кабината: изберете по-голямо, според материала, включително дървени врати, алуминиеви врати, врати за капаци и т.н.

Декоративна плоча: включително преградни стени, покрив, горната плоска дъска, декорация на стената на стената и т.н.

Плотове: включително изкуствен камък, противопожарна дъска, изкуствен кварцов камък, плотове от неръждаема стомана, плотове от естествена камък, отлична шисти и др.

Краката: включително платката за крака, регулирайте стъпалото и съединителите. Регулирайте краката, които обикновено се използват от пластмасови и алуминиеви сплави

Хардуерни аксесоари: включително панти на вратите, релси, дръжки, висящ код, други структурни аксесоари, декоративни аксесоари и др.

Характеристики на аксесоарите: включително легла за басейни (изкуствен камък и неръждаема стомана), кран, вода, сапун, всички видове кошчета за дръпване, ладжо, рафтове, кутии за ориз, боклук и др.

Лампи: ламеларни светлини, покривни светлини, всички вградени, външни светлини на шкафа