Хангжу Rebon шкафове Ко ООД

Хангжу Rebon шкафове Ко ООД е един от най-професионалните кухненски шкафове производители в Китай,

Начало > Новини > Съдържание
Шкафове популярни четири стилове тази година
- Nov 30, 2017 -

Днескабинетиндустрия е била от един развитие модел да разнообрази пътя към развитието, непрекъснати технологични иновации, непрекъснатото подобряване на формуляра, като шкафове се появяват различни популярни стилове. Шкафове дизайнери чрез няколко вътрешни кабинет марка анализ, кабинет стил е разделена на следните четири категории.

Рустикален стил:Селски шкафовеса предимно масивна дървесина, с естествени цветове и широко използване на обикновена материали като плотове от масивна дървесина и хардуер. В допълнение деликатен, гладък ръб, направо, деликатен процес, единни лепило, да се осигури размера на най-точните и най-изтънчения дървообработващи умения.

Класически стил:В класически стил извън кабинета изпълнението, древните тъмно червено да изразят благородни качества, подробности за дърворезба, както и благородни цветове, така че старомоден и вечен показват най-ярко. Комбинацията от черно и червено, не само показва на антични, а също така да гарантира, че няма мода от докосване, заедно с древните бродерия украса, но също така показва на собственика на вкус.

 classical style cabinet

Модерен стил:модерен стил кабинетДизайнът е най-идеологическата работа, с декоративно изкуство и мода характеристики на модерен стил шкафове в материални цвят на лицето, брояч малък крак форма и т. н. са традиционни и популярната култура на езика, той може да различни характеристики на домашна среда да съвпада. Цвета и стила на синтез, бара, рамка с форма на украса и сбит врата комбинация, между традиционния и популярен, екстравагантност без екстравагантност, прости, но не груб.

 modern style cabinets

Разширено стил:Този стил се характеризира с силен цветен контраст. Един от лилаво шкафове дизайн, ярки и загадъчна. Използвайте авангардни идеи, за да проектирате смело, така че хората могат да управляват домакинска работа в прясна и чиста среда.

Хангжу Rebon шкафове Co., Ltd

Добави: № 99 Qingliu Южна Road, Jingjiang, Ксяошан, Хангжу, Жейянг, Китай

ТЕЛ: +86-571-82193086

МБ: +8613732255713

ФАКС: +86-571-82998655

Електронна поща:reboncabinets@chinarebon.com