Хангжу Rebon шкафове Ко ООД

Хангжу Rebon шкафове Ко ООД е един от най-професионалните кухненски шкафове производители в Китай,

Начало > Новини > Съдържание
Кабинет на кабинета
- Apr 13, 2017 -

1, фурнир: шперплат на основата е обикновено частици или MDF, висока температура, твърда текстура, налягане, Naisuan Jian, по-голямата част от кабинета шкаф с панел.

2, неръждаема стомана табела: неръждаема стомана табела висока температура, анти-киселина, тръба не може да отвори дупката, цвят охладени, лесно да мръсна пропаст.

3, изберете: потребителите избират шкафове, първият поглед върху материала и хардуера, материалът е основният фактор, влияещ върху качеството на кабинета, крайният резултат от различните материали, качеството на резултатите са различни, качеството на хардуера също Пряко засягат живота на кабинета. Второ, работата на кабината е еднакво важна, закупуването на плотове за проверка на кабинета, вратите, шкафовете и уплътненията и т.н. от машинната обработка на матрицата, такива продукти няма да отварят дългосрочно използване на пластмаса, мехури и деформации, Ян лесно Води до дим, прах, насекоми в. В същото време също така попита дали производството на шкаф е изкуствена или монтажна линия. Като цяло, ръчно или полу-механизирано производство на качеството на продукта е нестабилна, напълно автоматизирана производствена линия, която гарантира качеството на шкафа. Въпреки че плъзгача на чекмеджето е много малка подробност, но също така влияе върху качеството на шкафа важна част, защото ако отворът и размерът на грешката на плаката, плъзгането не може да бъде инсталирано правилно, ще предизвика изтегляне на чекмеджето не е гладка или Свободна ситуация. В допълнение към материали и изработка, необходимостта да се обърне внимание на следпродажбено обслужване, потребителите в реда, когато кабинетът на бизнеса да поиска гаранция ситуация, общите brand-name продукти са относително гарантирани.