Хангжу Rebon шкафове Ко ООД

Хангжу Rebon шкафове Ко ООД е един от най-професионалните кухненски шкафове производители в Китай,

Начало > Новини > Съдържание
Какво е кабинет?
- Jul 14, 2017 -

Какво е кабинет?

Кабинетът е платформа в кухнята, където се съхраняват и готвят кухненски прибори. Шкафът е с шкаф, шкаф, функция за маса и всички видове хардуерни аксесоари. Кабинетът е предимно дървен и е шкаф за съхранение на прибори за хранене, храна, чуждестранно вино и т.н. Амбри използва яркост обикновено по-висока цветова колокация, може да направи кухненските мебели показва чиста, весела атмосфера, ambry висококачествена красота.

Хангжу Rebon Шкафове Ко ООД е дъщерно дружество на DE & E Холдинг Груп Ко ООД, специализирана в производството на европейски кухненски шкафове стил , предлагащи различни материали врата, като лак, MFC, PVC, масивна дървесина и UV врати. Компанията, сертифицирана по ISO9001 и ISO14001, също е отличена с "Китайска марка" и "Китайска марка" благодарение на стабилното и надеждно качество, както и водещ пазарен дял. Всички машини в нашата фабрика са марката Homag или BIESSE.

Rebon Cabinets се гордее с това, че е доставчик на качествени продукти за дограма за всички проекти, от мащабни до по-малки проекти. Нашата продуктова гама, обслужване и технически познания са на второ място в индустрията и нашите цени са силно конкурентни.Ребон е предоставил шкафове на много жилищни сгради, както и много други проекти, вариращи от 10 до 200 Апартаменти / Townhouses над 100 страни.

Ние ще ви предостави отлично обслужване и конкурентни цени за вас, ние очакваме да стане вашият дългосрочен партньор в Китай.


Хангжу Rebon Шкафове Ко ООД

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Електронна поща: reboncabinets@chinarebon.com

ADD: No. 99 Цинлиу Южен път, Jingjiang, Xiaoshan, Хангжу, Zhejiang, Китай