Хангжу Rebon шкафове Ко ООД

Хангжу Rebon шкафове Ко ООД е един от най-професионалните кухненски шкафове производители в Китай,

Начало > Новини > Съдържание
Какви са покупателните умения на кабинета?
- Jul 14, 2017 -

Какви са уменията за закупуване на кабинета ?

1. видите ръба на табелата. Висококачествен ръб на шкафа , деликатен и гладък, се чувства добре, уплътнява линия прави, гладки, фини стави. Професионални производители с линейна машина за запечатване на ръбове, след завършване на ръба, счупено, подрязване, заостряне, полиране и други процеси, за да се осигури най-точен размер. Малката работилница с покритие с четка, изкуствена уплътняваща паста с ножица за тапицерия, ръчно полираща машина, защото налягането е неравномерно, много места не са силни, но също така причиняват вредни вещества като формалдехид, летливи във въздуха.

2. погледнете на пробиване. Мебелите от панели се сглобяват с три в едно свързващо парче и координацията и точността на позицията на отвора ще повлияят върху конструктивната здравина на шкафа .

3. погледнете дъската за рязане. Дървото за рязане е първият процес на производство на кабинета. Големи предприятия със специализирани електронни материали видях чрез компютърен вход обработка размер, избор на материали се контролира от компютър на точност на размера, но също така определена обработка на борда, стабилно оборудване, размер на плаката точност от много висока толерантност в микрона единица.

4. погледнете панела на вратите. Панелите на вратите са лице на шкафовете, а хората са толкова важни. Панелите на вратите, произвеждани от малки фабрики, са склонни към влажност и деформация поради неправилно третиране на основния материал и повърхностната технология.

5. погледнете целия ефект на сглобяването на шкафа. Производственият процес с каквато и да е грешка в размера ще бъде показан на панелите на вратите, малката фабрична продукция на комбинацията от шкафове, панелите на вратите ще се появят на вратата, пукнатини неравномерно, неравномерно пространство, има големи и малки.

6. Погледнете плъзгача на чекмеджето. Макар и много малки подробности, но тя е важна част от качеството на кабинета. Поради грешките на дупките и размерите, причинени от грешка при сглобяване на слайд, което води до издърпване на чекмеджето или не, гладко или насипно, но също така се обръща внимание дали разредката на чекмеджето е еднаква.


Хангжу Rebon Шкафове Ко ООД

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Електронна поща: reboncabinets@chinarebon.com

ADD: No. 99 Цинлиу Южен път, Jingjiang, Xiaoshan, Хангжу, Zhejiang, Китай