Хангжу Rebon шкафове Ко ООД

Хангжу Rebon шкафове Ко ООД е един от най-професионалните кухненски шкафове производители в Китай,

Устойчив и устойчив на надраскване висококачествен модерен гланцов лак Кухненски шкаф с различни цветове

Устойчив и устойчив на надраскване Висококачествен модерен гланцов лак Кухненски шкаф с различни цветове Кухненски шкаф за врати Кухненските шкафове с висока шумоизолация са известни в Европа като лакирани врати. Вратите се произвеждат с 18 мм дебело mdf ядро и вашият избор на цвят, който се прилага ...

Изпрати запитване
Информация за продукта

Устойчив и устойчив на надраскване висококачествен модерен гланцов лак Кухненски шкаф с различни цветове


Кутия за врати в кухненския шкаф

Висококачествените боядисани шкафове са известни в Европа като лакирани врати. Вратите се произвеждат с 18 мм дебелина на mdf сърцевината и вашият избор на цвят, който се нанася върху лицето и краищата на вратата, задната страна е цветно нормално бяло матиран меламин.

Ние имаме специализирана производствена линия, без мръсотия спрей кабина, професионална хлебни, AKZO NOBEL американски внесени боя остава ярък цвят дори след много дълго време употреба. Цялата панела на вратите е завършена от 32 стъпала, от дъската за рязане, боядисване, повърхностна боя, полиране, изпичане при висока температура.


Това, което прави нашите врати различни от всичко останало, има строг процес на стареене, през който вратите преминават; Между всеки слой грунд, боя и високо гланцово покритие, вратите стават в специална стая с контролирана температура, създавайки стабилност и най-доброто възможно завършване на вратите.

Кухненските мебели трябва да бъдат впечатляващи не само заради неговия светъл и ясен външен вид, но и взаимодействието между различните складови пространства, които са толкова важни за ежедневните дейности в кухнята, трябва да бъде перфектно синхронизирано.


Поради тази причина отделяме специално внимание на редица допълнителни функции и възможности за съхранение при разработването на нашата гама от кухни, а удобството за ползване винаги е един от най-важните критерии. Ергономичните височини на шкафовете, както и серво задвижване за подови шкафове и окачени шкафове правят работата в кухнята по-лесна. Именно кухненските планове, представени тук с внимание към дизайна, ще ви изненадат с богатия набор от фитинги, които могат да бъдат напълно съобразени с Вашите индивидуални желания. По време на етапите на планиране на цялата кухня или при избора на вътрешното оборудване, нашите кухни винаги заемат максимални възможности.


1 细节 (001) .jpg3 细节 (001) .jpg
IMG_4396 (001) .jpgIMG_4399 (001) .jpg
TRANS_0955 (001) .jpgTRANS_0976 (001) .jpg


Свързани продукти
Запитване