Хангжу Rebon шкафове Ко ООД

Хангжу Rebon шкафове Ко ООД е един от най-професионалните кухненски шкафове производители в Китай,

Начало > За нас

Hangzhou Rebon Шкафове Ко ООД е дъщерно дружество на DE & E Холдинг Груп Ко ООД, която се намира в Jingjiang промишлена зона на Xiaoshan област, Хангжу Сити, провинция Zhejiang, само на 10 минути от Хангжу международното летище.

厂房全景_编辑.jpg


Това е мащабна модернизирана enterpricse, специализирана в производството на европейски кухненски шкафове, предлагащи различни материали за врати като лак, MFC, PVC, масивно дърво и UV врати. Компанията, сертифицирана по ISO9001 и ISO14001, също е отличена с "Китайска марка" и "Китайска марка" благодарение на стабилно и надеждно качество, както и водещ пазарен дял. Всички машини в нашата фабрика са марката Homag или BIESSE.

2(001).jpg5(001).jpg
6(001).jpg7(001).jpg


Rebon Cabinets се гордее с това, че е доставчик на висококачествени продукти за дограма с качество за всички големи проекти, от големи до по-малки проекти. Нашата продуктова гама, обслужване и технически познания са на второ място в индустрията и нашите цени са силно конкурентни.Ребон е предоставил шкафове на много жилищни сгради, както и много други проекти, вариращи от 10 до 200 Апартаменти / Къщи за гости над 100 страни.


Ние ще ви предостави отлично обслужване и конкурентни цени за вас, ние очакваме да стане вашият дългосрочен партньор в Китай.